У «Київстарі» назвали можливі терміни відновлення зв'язку

0
У «Київстарі» назвали можливі терміни відновлення зв'язку
Український оператор "Київстар" частково відновив фіксований інтернет. Роботу з відновлення інших послуг планують провести 13 грудня, але терміни залежать від багатьох чинників.

Про це розповів Forbes президент компанії Олександр Комаров, пише УНІАН.

"Ми вже частково відновили фіксований інтернет для нашої бази інтернету для дому. Крок за кроком, ми найближчим часом відновимо сервіси для всієї клієнтської бази фіксованого інтернету. З мобільними послугами трохи важче. Базовий сценарій, я сподіваюся, що ми завтра (в середу,13 грудня, – ред.) почнемо відновлювати цей сервіс. Але є дуже великий рівень невизначеності", – зазначив він.

За його словами, під час відновлення працеспроможність якоїсь системи можуть з’являтись нові проблеми. В такому разі потрібно перевірити всю систему, щоб у ній не залишилося ворожого софту, який залишила атака.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні