Стали відомі подробиці смерті Ніни Матвієнко

0
Стали відомі подробиці смерті Ніни Матвієнко
Співачка Тоня Матвієнко поділилася подробицями смерті своєї мами - народної артистки України Ніни Матвієнко. За словами Тоні, чотири роки тому у її мами з'явилася хвороба, про яку вона навіть не здогадувалася.

Про це пише УНІАН.

І тільки в серпні цього року лікарі повідомили їй діагноз. Для Ніни Митрофанівни і всієї її сім'ї це був шок, тому що жінка все своє життя була дуже енергійною і не мала шкідливих звичок.

"8 серпня в якийсь момент вона стала зле почуватися – дуже живіт болів – і швидка відвезла її в лікарню. Для всіх було шоком. Як це - людина, яка все життя була енергійною, спортивною, не пила, не палила, до кінця життя бігала сходами – і таке могло статися. Лікар сказав, що у Ніни Митрофанівни вже майже чотири роки була хвороба. Для неї це був також шок. Вона боялася померти від цієї хвороби", - розповіла Тоня в інтерв'ю.

Також вона звернулася до всіх українців і закликала їх стежити за своїм здоров'ям. За словами Антоніни, якщо раніше пройти обстеження і визначити якесь захворювання, то є шанс успішно його вилікувати.

"Хочу, щоб всі почули, тим більше, ті, кому за 40 років: обов'язково робіть профілактичні обстеження у лікарів і раз на рік проходьте медичні чек-апи. Адже на ранній стадії це можна зупинити і прожити ще дуже багато років", – говорить Матвієнко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні