Дзеркальна дата 12.12: як загадати бажання, щоб воно обов’язково збулося

0
Дзеркальна дата 12.12: як загадати бажання, щоб воно обов’язково збулося
У вівторок, 12 грудня, нас чекає особлива, магічна дзеркальна дата, у яку можна загадувати бажання, які обов'язково збудуться.

Як правильно загадати бажання і чого не можна робити у цю дату, розповідає "Апостроф".

Астрологи рекомендують у цей день утриматися від тривалих поїздок, доленосних рішень та провести час із рідними та близькими. Намагайтеся цього дня думати про хороше, не говорити негативних слів іншим та, тим більше, не сваріться.

Загадувати бажання потрібно лише у спокійному стані, зваживши всі за і проти. При цьому не можна бажати того, що може зашкодити оточенню – принцип бумерангу ніхто не відміняв. В той же час астрологи не радять просити щось абстрактне, інакше бажання може здійснитися не так, як було задумано.

В цей день прийнято працювати над помилками та займатися духовними практиками.

Приділіть час сім'ї, реалізуйте усі плани та покупки, присвятивши час тому, що дарує задоволення. Астрологи також рекомендують навести лад у справах, позбутися непотрібних речей та змінити гардероб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні