У селі 18-річна дівчина вбила власну новонароджену дитину

0
У селі 18-річна дівчина вбила власну новонароджену дитину
18-річна мешканка Калущини народила хлопчика в домашніх умовах та без медичної допомоги. Після пологів вона нанесла удари по голові новонародженого немовляти, спричинивши набряк головного мозку, крововилив та закриту черепно-мозкову травму, від яких він помер.

Про це пишуть Версії.

За процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури 18-річній місцевій мешканці повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства своєї новонародженої дитини (ч. 1 ст. 117 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що підозрювана народила хлопчика в домашніх умовах та без медичної допомоги. Після пологів вона нанесла удари по голові новонародженого немовляти, спричинивши набряк головного мозку, крововилив та закриту черепно-мозкову травму, від яких він помер.

Відтак, переконавшись, що хлопчик не подає ознак життя, поставила його в поліетиленовий пакет, винесли з будинку та викинула, пишуть Версії з посиланням на пресслужбу прокуратури.

Тіло немовляти 5 грудня знайшов на своєму подвір’ї мешканець села Кропивник.

Як з’ясували правоохоронці, породілля – жителька цього ж села, яка приховувала свою вагітність від родичів та на обліку в медичному закладі не перебувала.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Калуського районного відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні