Який ви сендвіч за знаком Зодіаку

0
Який ви сендвіч за знаком Зодіаку
У мережі підібрали сендвічі, які втілюють кожен знак Зодіаку.

Про це пише Уніан.

Овен - кубинський сендвіч
З точки зору зодіакальних архетипів Овен - воїн-первісток, це заклик до дії і імпульс вперед, перший крок на шляху. А створення кубинського сендвіча збіглося з народженням незалежної Кубинської республіки. І цей бутерброд став сендвічем як іммігрантів, так і вигнанців.

Тілець - рол з лобстером
Лобстер став синонімом багатства, дозвілля і відпустки для заможних людей - святої Трійці принципів Тельців.

Близнюки - філадельфійський чізстейк
Близнюками керує Меркурій, планета оповідань і балаканини, і, мабуть, немає жодного американського міста, яке б надихало і те, і інше більше, ніж Філадельфія, місто, яке підпалює себе під час святкування і влаштовує заворушення, коли команда перемагає.

Рак - гарячий сендвіч з сиром
Рак управляється безліччю настроїв Місяця і пов'язаний з відгомонами предків і домівкою, як в буквальному, так і в переносному сенсі. Немає сендвіча, який би викликав смак дитинства так, як це робить скромний гарячий бутерброд з сиром.

Лев - сендвіч BLT
Лео, керований яскравим Сонцем, не цікавиться роллю другорядного гравця, розігрівом. Як до речі чудові хлопці з журналу Sandwich magazine назвали суміш бекону, салату і помідорів "найкращим сендвічем у світі".

Діва - сендвіч з чаєм
Ідея післяобіднього чаю, а разом з нею і поява крихітних бутербродів без скоринки, була введена у 1840 році Дівою Анною Марією Рассел, герцогинею Бедфордської. У години між обідом і вечерею вона дуже потребувала перекусу. Управительки шостого будинку Діви є знаком щоденних ритуалів, післяобідні сендвічі з чаєм - це про них. Практичні, претензійні і в кінцевому підсумку такі, що зміцнюють.

Терези - кентукійський сендвіч "Хот Браун"
Якби Терези були будівлею, вони були б розкішним старим готелем, де хтось інший платить по рахунках. А ця декадентська страва була розроблена для задоволення гуляк, які розпалювали апетит танцями, фліртом та чепурами - суперсилами Терезів - під час численних вечірок на даху, які влаштовував готель.

Скорпіон - сендвіч "Муфулетта"
"Муфулетта" була завезена сицилійськими іммігрантами і була однією з кількох страв, пов'язаних з Днем пам'яті всіх душ. Це точно про Скорпіонів.

Стрілець - сендвіч "Рубен"
Керований Юпітером Стрілець - знак розширення, вищої освіти, оптимізму, надмірностей, азартних ігор, зарозумілості, промов і нестерпного педантизму. Багато що з цього присутнє та враховане у складній історії походження сендвіча "Рубен". Його винахід пов'язаний з шеф-кухарем готелю, який готував їжу для столу, повного голодних гравців у покер.

Козеріг - сендвіч з шинкою і сиром
Козеріг, яким керує планета Сатурн, - це справжній батько. Він тут, щоб навчити вас уроку та зміцнити вашу молоду форму за допомогою бутерброда з шинкою та сиром без скоринки, приготованого театральним великим кухонним ножем. Козеріг - знак караючого перфекціоніста, а ідеальний сендвіч, згідно з опитуваннями складається з помідорів (54%), сиру чеддер (39%) і шинки чорного фреста (39%).

Водолій - сендвіч "по-бій"
Водолій - знак нерухомості, революції і громадської організації. У свою чергу цей сендвіч народився з солідарності ву голодних наслідках трамвайного страйку.

Риби - сендвіч Turkey club
Цей сендвіч "вбирає" розпусні сліди великої вечірки, прикрашений дешевими надмірностями і як не можна краще підходить Рибам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні