Українців попереджають про важкі 1-2 місяці

0
Українців попереджають про важкі 1-2 місяці
Агресор Росія може скористатися ситуацією із затягуванням голосування в Конгресі щодо фінансування військової допомоги Україні і спробувати продавити "перемовини".

Про це заявив політолог, директор аналітичного центру "Третій сектор" Андрій Золотарьов, пише Главред.

Вже після "виборів" Путіна Москва здатна оголосити мобілізацію і розгорнути додаткові 400 тисяч військ, щоб "дотиснути" ситуацію.

Він розповів про те, що Кремль може скористатися ситуацією із затягуванням Конгресом рішення щодо допомоги Україні для просування так званих перемовин на своїх умовах. На Київ чекають важкі 1-2 місяці.

"Тільки ледачий не говорив про те, що Путін чекає на президентські вибори у США. Але зараз ситуація така, що, можливо, цей шанс <на перемовини> спробують використати, не чекаючи виборів. Вочевидь, виходять з того, що дефіцит боєприпасів може негативно позначитися на боєздатності ЗСУ, на нас чекають дуже важкі місяць або навіть два", - вважає Золотарьов.

За його словами, існує сценарій, за якого в Росії після "президентських виборів" оголосять мобілізацію, зберуть додаткові війська, щоб спробувати "дотиснути" ситуацію до американських виборів глави держави.

"Не виключений сценарій, що після виборів у РФ там можуть почати чергову хвилю мобілізації. Якщо зараз, фактично, проблема вирішується за рахунок контрактників і бажаючих ризикнути головою вистачає, то потім Росія спробує розгорнути додаткові 400 тисяч осіб для того, щоб, "дотиснути" ситуацію до виборів президента США восени", - підкреслив Андрій Золотарьов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні