Відома українська акторка виявилася родичкою Тіни Кароль

0
Відома українська акторка виявилася родичкою Тіни Кароль
Відома актриса Ірма Вітовська, яка зіграла головну роль в серіалі "Леся+Рома", розповіла про родинні зв'язки зі співачкою Тіною Кароль. Виявилося, що брат Кароль одружився на сестрі Вітовської.

Про це акторка зізналася в інтерв'ю Аліні Доротюк, пише УНІАН.

За її словами, у них немає часу, щоб грунтовно поріднитися. Вони лише зрідка зустрічаються на сімейних заходах.

"Я не думаю, що у нас є час на те, щоб поріднитися. У неї ще більше, шоу-бізнес ще більше не тримається місця дислокації. Але так, у нас були певні сімейні зустрічі, коли є сімейні свята. Це дуже рідко", - поділилася Вітовська.

Відомо, що брат Кароль - Станіслав Ліберман - одружився на дівчині на ім'я Наталя, яка є сестрою Ірми Вітовської. Сама Кароль про це розповіла ще в 2018 році.

Тоді співачка говорила, що вони всією сім'єю прийшли просити руки і седця Наталії.

"Я пам'ятаю, як ми їх сватали. Ми приходили просити вийти заміж Наталю, сестру Ірми за Стасика, мого брата. Ми прийшли всією сім'єю просити, щоб вони погодилися віддати свою квіточку", – розповідала Кароль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні