На автостанції охоронець до смерті побив чоловіка

0
На автостанції охоронець до смерті побив чоловіка
В Одесі поліцейські затримали охоронця автостанції, який побив одесита на смерть.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП України в Одеській області.

Як виявилося, охоронець впустив чоловіка в приміщення автостанції переночувати, але вранці з’ясувалося, що зникла скринька з пожертвуваннями громадян і виручка з туалету, нічний гість теж зник, і підозра в крадіжці пала на нього.

Співробітники охорони розшукали чоловіка, повідомили у поліцію та відвели його до підвалу автостанції. Поки не приїхала поліція, один з охоронців бив чоловіка і катував, притискаючи пальці дверима. Побиття припинилося лише з приїздом поліції.

Поліцейські викликали медиків, але потерпілий помер дорогою до лікарні — у нього діагностували розриви печінки, підшлункової залози, перелом ребра та крововилив у черевну порожнину, а причиною смерті попередньо називають знекровлення внутрішніх органів.

Охоронця затримали та повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 121 КК України, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні