На заході України у військовій частині виявили п'яного солдата

13
На заході України у військовій частині виявили п'яного солдата
На Рівненщині солдата, якого виявили п'яним на території військової частини, оштрафували на 17 тисяч гривень.

Про це йдеться у постанові Володимирецького районного суду, пише Рівне Медіа.

Зокрема, 8 листопада 2023 року о 22:30 год. на території військової частини обвинувачений був виявлений з ознаками алкогольного сп`яніння, а саме - стійким запахом алкоголю, поведінкою, що не відповідає обстановці.

Стрілець вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.3 ст.172-20 КУпАП, а саме: поява військовослужбовцем на території військової частини в нетверезому стані в умовах особливого періоду.

Свою вину солдат визнав та розкаявся.

У суді також надано результати медичного гляду, які підтверджують алкогольне сп'яніння військового.

Суд визнав солдата винним та вирішив накласти адміністративне стягнення у виді штрафу на користь держави в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 грн.

Також військовий сплатить судовий збір - 536 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пяного та не може бути. Тільки одного сам бухав. Нааіщо ви тоді хронічного алкаша тримаєте в військовій частині.
Відповісти
А ти дуже розумний, приїзжай до нас в військову частину і побачиш все на свої очі
Відповісти
Ну добре, бійця оштрафували,а от хто відповість ,ау,ви,"Сукі народу",як так сталося,що депутат, який пропонував хабар,знову у верховній раді (пишу з маленької літери,боя ваше кодло не поважаю)!?
Відповісти
При тому,що грошове забезпечення 20тис,зуміли зняти з солдата 17тис+суд17тис+536грн збір+2000грн зніме виконавча=36536тис грн.тобто 2місяці він буде без грошей.Оце така подяка солдату...А за що повинні жити його діти?Хто про це подумав...той суддя (в якого зарплата 200тис). Чи влада яка назначила такі штрафи(відповідні до їхніх зарплат).
Відповісти
Ох если бы вы знали про всех солдат в тылу,что они творят,этот солдат вам бы показался трезвый!
Відповісти
Мало Треба ще й на виправні роботи відправляти.
Відповісти
:))) Та в нас в Бродах кілька тисяч контрактників дармоїдів які так і не поїхали на фронт за всю війну. І ці "герої"постійно виповзає з чергування п'яними як свині. Кілька тисяч які отримували цілий рік 50000 грн. Йдіть і вмирайте за них
Відповісти
А представьте по всей стране таких сотни тысяч
Відповісти
Ого, новина задули мужика. Треба з цього новину зробити. Та щотижня задувають таких і розголосу немає. А тут один випадок. Розкрию всім таємницю, такі оце алкаші з 2014-го захищають на передовій Ваш спокій. Але на передовій ніхто не вживає, бо є відповідальність за своє життя і життя побратимів. А тут десь на Волині мужик випив в ППД і його задули. Велике горе!. Тут проблема в командуванні, а не в мужику. Краще хай задувають політиків і мажорів. От би я хотів такі новини бачити
Відповісти
Волинь 24 ти самий кончаний інформаційний ресурс, твої працівники є тупі і безграмотні. Ви просто купа лайна
Відповісти
Там де є воєнні частини , є хлопці , у яких день народження , день народження дитини , матері , батька , які іноді випивають , так було завжди , так є , і так буде . Недарма солдатам на фронті давали по 100 грам кожний день .Тільки лицеміри , які ніколи не жили в казармі можуть дивуватися .
Відповісти
Оце так новина. Та алкоголізм в військових частинах процвітає і ніякі задувки непомагають . П'яні солдати в частинах і на полігонах це масове явище
Відповісти
Сергій .Ти там був ,бачив чи процвітає алкоголізм .які Ви всі мудрі піди спробуй ,потім говори .Балаболити вміють всі ,Роботу виконують ОДИНИЦІ.солдату могли простити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні