Помер український актор, який отримав важкі поранення на війні

0
Помер український актор, який отримав важкі поранення на війні
Помер актор та військовослужбовець Василь Кухарський. Він відомий, зокрема, завдяки ролі в фільмі "Максим Оса: золото Песиголовця".

Про смерть повідомив "Театр на Подолі", де грав Кухарський, а також його дружина Наталія, пише Суспільне Культура.

"Він так і не зміг повернутися до життя", — йдеться у повідомленні. Дату прощання оголосять пізніше.

"Сьогодні пішов на Небеса мій прекрасний чоловік, справжній воїн, мужній козак, талановитий актор, такий тато, про якого можна просто мріяти", — написали Наталія Гордій-Кухарська.

2 грудня Кухарському виповнилося 42 роки. У театрі тоді написали, що став до лав ЗСУ із перших днів повномасштабного вторгнення.

У вересні Василь Кухарський отримав важкі поранення внаслідок бойових дій. Режисер Олесь Санін відкривав збір на його лікування та реабілітацію.

"За Лицарями не плачуть. Про них складають легенди. Василь Кухарський, ти щиро любив і не терпів фальші. Честь!" — написав Санін після звістки про смерть актора та військовослужбовця.

Василь Кухарський із 2008 року грав у Театрі на Подолі ("Сто тисяч", "Льовушка", "Механічний апельсин", "Ножиці", "Приворотне зілля"). Він також виконав десятки ролей на телебаченні та в кіно. Він зіграв головну роль у фільмі "Максим Оса: золото Песиголовця" за мотивами українського коміксу про козака Максима Осу. У прокат фільм вийшов у жовтні 2022 року, а на початку 2023-го з'явився на Netflix.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні