В Україні готують масштабні зміни в мобілізації

2
В Україні готують масштабні зміни в мобілізації
Проходження ВЛК обіцяють зробити швидшим та легшим. Нині вже у 90% військових частин цифровізували документообіг, що дозволить не носити особисто довідки по всіх установах.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Довідки ходять за військовими» — ключовий принцип реформи ВЛК і МСЕК, які продовжуємо реалізовувати», - написав він у дописі.

За його словами, в уряді планують зробити проходження ВЛК максимально швидким і зручним.

«Уже збільшили кількість ВЛК на 50%, більш ніж удвічі зросла пропускна спроможність гарнізонних ВЛК на базі цивільних медичних закладів. Впроваджено електронну чергу в усіх військових закладах охорони здоров’я, цифровізували документообіг у 90% військових частин. Продовжуємо розбудовувати безбар’єрне середовище — виділили на це необхідні кошти. Усі ці заходи вже дозволили зменшити тривалість проходження ВЛК утричі», - розповів Шмигаль.

У Мінцифри також планують найближчим часом цифровізувати висновок ВЛК. За словами Шмигаля, це рішення, яке допоможе отримувати інші послуги онлайн.

«Усі відповідальні отримали доручення. Маємо прискорювати реформи. Також дав завдання опрацювати пропозицію Мінсоцполітики щодо наявності соцпрацівників у медичних закладах для допомоги військовим з отриманням необхідних послуг», - додав прем'єр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого не допоможе
вмирати ніхто не захоче
Війну потрібно закінчувати та сідати за стіл переговорів !!!
Відповісти
Можливо пора зняти бронь у держ слубовців, трутнів що скоро будуть сидіти по коридорах та туалетах влади
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні