Стало відомо, як вбили колишнього нардепа Киву

1
Стало відомо, як вбили колишнього нардепа Киву
Слідчий комітет РФ розкрив нові подробиці ліквідації неподалік Москви зрадника України Іллі Киви.

Відповідне повідомлення опубліковано в телеграм-каналі російського Слідкому, повідомляє Цензор.НЕТ.

"6 грудня Кива гуляв територією парку, що прилягає до котеджного селища, де невідомий зробив у нього кілька пострілів. Від поранень потерпілий помер на місці... На тілі загиблого виявлено два кульові вогнепальні поранення", - йдеться у повідомленні.

Росіяни повідомили, що місце події оглянули слідчі та криміналісти. Вони вилучили змиви, дві пістолетні гільзи, патрон та інші предмети.

Також вони оглянули автомобіль Киви та готельний номер, у якому він проживав останні місяці.

Розслідування вестиме перше управління з розслідування особливо важливих справ ДСУ СК Росії в Московській області. Призначені судово-медична, молекулярно-генетична, фізико-хімічна, комплексна молекулярно-генетична та балістична судові експертизи. Триває допит свідків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій і заощаджень людей з ощадбанку урср клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-СМЕРДЯЧИМ ГІВНОМ і повинні довічно сидіти на нарах!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні