Українців попереджають про нову шахрайську схему у популярному месенджері

0
Українців попереджають про нову шахрайську схему у популярному месенджері
"Нова пошта" закликає українців не вірити шахраям, які у телеграм-каналах поширюють інформацію про акції та розіграші в обмін на реєстрацію.

Відповідну заяву компанія опублікувала на сайті НП.

"У різних телеграм та вайбер каналах, а також у соціальних мережах шириться велика кількість об’яв про різні розіграші, де шахраї використовують назви відомих компаній. Таким чином вони збирають всю інформацію про людей, які повірили в ці розіграші. Сьогодні зʼявилась інформація про ще один шахрайський святковий розіграш. Цього разу про ялинки нібито від "Нової пошти" та відомого виробника напоїв - її поширили у низці телеграм-пабліках", - повідомляють у пресслужбі НП.

У компанії наголошують, що "Нова пошта" не має жодного відношення до цього оголошення.

"Всі телеграм-пабліки, які поширюють цю інформацію, допомагають шахраям обманювати людей. На жаль, більшість телеграм-каналів сьогодні анонімізовані, вони свідомо використовують згадку про компанію як клікбейт у рекламі, за яку беруть гроші, та чим вводять в оману своїх підписників", - зазначили у НП.

"Нова пошта" закликає всіх українців бути уважними та не поширювати неперевірену інформацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні