На Волинь привезли тіла трьох молодих Героїв

0
На Волинь привезли тіла трьох молодих Героїв
У Ратнівську громаду Ковельського району «на щиті» привезуть 22-річного Героя Павла Заліпу. Герой востаннє повернувся у рідне село у четвер, 7 грудня.

Про це повідомили у Ратнівській громаді.

25 лютого 2022 року Павло Заліпа стояв у чергах до київського ТРО в надії отримати зброю й писав, що не може просто сидіти ще один день, що багато людей ідуть воювати без досвіду. Тоді він зброю не отримав і почувався не на своєму місці вдома, пізніше, вже будучи військовим, казав, що не зміг би проживати війну цивільним. Павло загинув під час штурму позицій противника в районі Авдіївського коксохімічного заводу.

Орієнтовно о 14:30-15:00 «на щиті» прибуває солдат Павло Іванович Заліпа, який жив у селі Комарове. 9 липня Герою виповнилося лише 22 роки.



У Камінь-Каширську громаду востаннє повертається молодий Герой Андрій Лахай. Тіло Героя привезди у четвер, 7 грудня.

Про це повідомили у Камінь-Каширській громаді.

Маршрут скорботного кортежу: с.Підцир'я - вул.Ковельська - центр міста - вул.Шевченка - с.Грудки - с.Видерта- с.Мала Глуша - с.Велика Глуша.

Життя солдата Андрія Лахая 1997 року народження обірвалося в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання із захисту незалежності України в Харківській області 14 березня 2023 року. Підтвердили загибель вірного сина держави лише у грудні.



У Маневицьку громаду «на щиті» востаннє повертається 32-річний Герой Іван Деркач, який загинув на війні з російськими окупантами. У четвер, 7 грудня, в обідню пору біля Колківського лісництва зустрічатимуть загиблого Героя з Великої Яблуньки.

Про це повідомили у Маневицькій громаді.

Автомобіль з тілом Героя буде рухатися населеними пунктами: Колки, Граддя, Довжиця, Велика Яблунька (рідна домівка захисника).

Волинян просять вийти та вшанувати пам’ять молодого воїна, який загинув за свободу та незалежність України.Чин поховання полеглого земляка відбудеться у п'ятницю, 7 грудня у Великій Яблуньці.

Нагадаємо, 32-річний Іван Деркач був жителем села Велика Яблунька. Іван Олександрович без вагань став на захист рідної Вітчизни у листопаді 2022 року. Герой загинув 2 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту Батьківщини на Донеччині.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні