5 жіночих імен, які притягують успіх та щастя

1
5 жіночих імен, які притягують успіх та щастя
Деякі батьки обирають ім'я для своєї дитини за значенням. Адже хочуть, щоб воно допомагало сину чи дочці досягати цілей і долати всі життєві труднощі.

Про це пише 24 канал.

Імена для дівчаток
Ім'я Надія прийшло до нас із Греції. Воно походить від імені Еліпс. Так називалася одна з трьох сестер-християнок (Віра, Надія, Любов). За свою віру дівчата померли у муках. Власниці цього імені завжди досягають поставлених цілей.

Ім'я Єлизавета походить із єврейської мови. Дослівно трактується як "Божа клятва", "та, що шанує Бога", "Божа допомога". Цим іменем часто називають представниць королівських родин. Єлизавети притягують до себе хороших чоловіків.

Ім'я Аліса – коротка форма давньогерманського імені Adalheid. Воно складається з двох слів: "adal" (благородний, знатний) та "heid" (вид, рід, образ). З грецької ім'я перекладається як "істина". Його власниці завжди доводять справу до кінця.

Ім'я Олена з грецької трактується як "сонячне світло", "сонячний промінь". Воно походить від імені бога сонця Геліоса. Олени дуже амбітні, працьовиті, постійно займаються саморозвитком та мають багато друзів.

Ім'я Анна або Ганна прийшло до нас з івриту. Перекладається як "милосердна", "миловидна", "благодійниця". Власниці цього імені дуже співчутливі та завжди допомагають людям. Анни досягають успіху завдяки своїй доброті та чесності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганна а не Анна по українські.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні