Блокада кордону: польські перевізники не пропускають військові та гуманітарні вантажі

3
Блокада кордону: польські перевізники не пропускають військові та гуманітарні вантажі
Польські перевізники продовжують блокувати кордон з Україною. В українських далекобійників закінчується їжа та пальне, водії змушені виживати у жахливих умовах.

Про це пише ТСН.

Українські водії кажуть - біда згуртувала їх і змусила ділитися один з одним і пальним, і харчами, і одягом. Далекобійники дякують волонтерам, бо якби не вони, було б непереливки.

У черзі доводиться стояти по тижню-два. Немає виключень для тих, хто везе небезпечний, гуманітарний вантаж чи такий, що швидко псується - їх польські страйкарі не пропускають без черги. Хоча напочатку блокади обіцяли не затримувати.

Григорій везе гуманітарну допомогу, однак спроба перетнути кордон закінчилася невдачею. Чекає вже п'ятий день.

«Польська поліція мене привела туди, але страйкарі не пропустили», - каже водій Григорій Білик.

Він каже, що везе зимові куртки для Нацгвардії, проте поляки заявили, що «таке може почекати».

Водій Олег Семенюк жив на парковці два тижні. Він каже дуже радіє, що нарешті перетнув кордон. Та навіть, якщо підходить черга виїзду, вантаж транспортна поліція ще довгий час перевіряє водіїв.

Далекобійник Анатолій Черкашин каже, що поспішає додому, бо його син-військовий повернувся з фронту у відпустку, проте на кордоні, мимо страйкарів, його затримала ще і транспортна поліція.

Кордон польські протестувальники блокують вже місяць. Не проїзні для фур - Ягодин на Волині, і три пункти пропуску на Львівщині - Краківець, Шегині та Рава-Руська. І хоча страйкарів небагато, кажуть водії - по четверо-п'ятеро, їх охороняє поліція. Головна вимога протестувальників - повернути українським водіям спецдозволи на в’їзд до Європи, які Єврокомісія скасувала на початку повномасштабного вторгнення.

Українські водії і день Святого Миколая, і свої дні народження святкують просто серед поля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій і заощаджень людей з ощадбанку урср клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-СМЕРДЯЧИМ ГІВНОМ і повинні довічно сидіти на нарах!!!!!!
Відповісти
трикратного зе-крадія наших пенсій то не позбулися!!! ЩОБ ТИ ЗДОХ жидячий зеленський-клоун СМЕРДЯЧИЙ Вдавившись Краденими В Нас Пенсіями!!!! за які шиші лікуватися з обкраденними пенсіями коли триває геноцид жидобанди зе-клоуна над нами пенсіонерами???
Відповісти
допоки не повернете нам вкрадені наші заощадження з ощадбанку урср бандитами-президентами зеленським клоуном кравчуком кучмою ющенком януковуичем порошенком ми не підемо воювати за цих злодіїв при владі!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні