У Дніпропетровській області загинув 19-річний волинянин: спогади про Героя

0
У Дніпропетровській області загинув 19-річний волинянин: спогади про Героя
19-річний старший солдат з Волині Максим Хартонюк загинув 27 липня 2022 року в м. Підгородне, Дніпропетровської області, внаслідок влучання ворожої ракети в казарму, отримав поранення несумісні з життям.

Історію захисника розповіли на сторінці «Герої на щиті».

Народився Максим 22.06.2002р. у с.Шменьки, закінчив школу, не захотів вступати до вишу, бо вважав за потрібне піти на службу до армії.

Разом з батьком та братом працював на будівництві, обожнював полювання та рибалку. Захоплювався мотоциклами, дуже любив швидку їзду.

Ще у 2020 році був призваний на строкову службу, склавши присягу на вірність українському народу, поповнив ряди Національної Гвардії України.

«Макс був щирим завжди усміхненим та позитивним, його посмішка підкорювала серця всіх людей, які його знали. Він був цілеспрямованим, життєрадісним, розумним, вмів підтримати у скрутну хвилину. Будував плани на майбутнє.

Душа компанії, всі друзі згадують його лише гарним словом. Максим безмежно любив свою сім‘ю, був чуйним сином, турботливим братом та надійним другом. Мріяв, щоб якнайшвидше закінчилася війна, повернутись до рідної домівки та обійняти всіх близьких людей! Наш найкращий… Назавжди в наших серцях!» – поділилася сестра Героя.

«Будував плани на майбутнє»: 19-річний захисник з Волині загинув внаслідок влучання ворожої ракети
Поховали молодого воїна у рідному селі.

Вдома на нього чекали батьки, брат та сестра.

Хартонюк Максим нагороджений орденом за мужність ІІІ ступеня (посмертно).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні