Що буде з організмом, якщо їсти по два банани на день

2
Що буде з організмом, якщо їсти по два банани на день
Банани — корисні, смачні і ідеально підходять для перекушування. Але чи задумувалися ви коли-небудь, що буде, якщо щодня з'їдати по два банани?

Про це пише ТСН.

Чи можна з'їсти два банани на день: що буде з організмом
Якщо ви будете з'їдати щодня по два банани, то зможете отримати чимало користі для організму. Зокрема:

Організм насититься калієм (а такий стан досягається вкрай рідко) — щоб зрозуміти, наскільки це важливо, варто зазначити, що наш організм використовує калій для того, щоб кожна клітина генерувала свій електричний заряд, без якого вона не може функціонувати. Також калій пітримує рівномірне серцебиття, здоровий кров'яний тиск, запускає вивільнення інсуліну в ту хвилину, коли організму потрібно відрегулювати рівень цукру. Для дорослого організму рекомендованою нормою споживання калію є 3,500-4,700 мг. на день (в залежності від стану здоров'я і способу життя), тому двома бананами ви запросто покриєте добову норму майже на чверть.

Знижуються ризики, пов'язані із раковими захворюваннями — дієта з великою кількістю фруктів і овочів допомагає проводит профілактику ракових захворювань, адже з цими продуктами організм отримує корисні речовини і мінімальну кількість домішок (солі, барвники, цукор, консерванти). Банани можуть похвалитися високим рівнем вітаміну С, який відомий своєю здатністю запобігати негативному впливу канцерогенів і вільних радикалів. А харчова клітковина допомагає збалансувати роботу травної системи, попереджаючи розвиток раку товстої кишки.

Підтримака невпинної роботи серця — баланс калію та натрію необхідний для роботи серця. Нещодавне дослідження показало, що люди, які отримують щодня близько 4,069 мг калію на 49% знижують ризик смерті через ішемію серця. Показники справді вражають. До того ж, банани містять клітковину, вітаміни С і В6, які підтримують серцебиття.

Задовільняється потреба у солодкому в здоровий спосіб — в сучасній дієтичній практиці цукор набув яскравого негативного забарвлення. Однак слід пам'ятати, що справа не в самому цукрові, а в тих продуктах, в яких цукор не був присутній, але його запровадили штучно. Банани солодкі від природи, тому їхнє вживання навряд чи негативно позначиться на здоров'ї.

Тим більше, що банани з доброю порцією клітковини запобігають різким стрибкам цукру в крові і уповільнюють травлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Чому потрібно їсти мандарини Чому потрібно їсти мандарини
14 листопада, 2023, 08:36
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дупа зліпне
Відповісти
Найнедолугіша пропозиція, оскільки коли вживати їх тільки щоденно, то із тутешніми шопами здохнеш із банкрутства, та коли вживати їх аж по парі, то відверто здохнеш ві голоду!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні