У яких місцях вдома заборонено ставити новорічну ялинку

0
У яких місцях вдома заборонено ставити новорічну ялинку
Новий рік 2023 неможливо уявити без вічнозеленої красуні. Ялинка створює затишок в домі і заряджає святковим настроєм. Але щоб дерево не обсипалося і не загорілося, а також не принесло в дім негативну енергетику - потрібно правильно вибрати час і місце для встановлення ялинки.

Про це пише УНІАН.

Де не можна ставити ялинку - невдалі місця
Щоб ялинка не загорілася і не пожовкла, її не можна ставити біля джерел тепла, наприклад, біля батареї або кондиціонера. Такі місця можуть бути пожежонебезпечними.

Живу ялинку не можна заносити в будинок відразу після покупки. Спочатку залиште дерево на кілька годин в передпокої або в під'їзді, інакше воно може обсипатися від різкого перепаду температур.

Не варто розміщувати дерево прямо під вікном. Прямі сонячні промені не корисні для живого дерева.

Центр кімнати - не найкраще місце для новорічної ялинки. У такому місці ви часто будете зачіпати ялинку, через що дерево швидко втратить красивий вигляд і стане пошарпаним. Крім того, в фен-шуй центр кімнати відповідає за здоров'я і він повинен бути вільним від речей, щоб в будинку ніхто не хворів.

Не варто ставити ялинку на підлозі, якщо в будинку є коти або маленькі діти, які люблять грати з деревом. В такому випадку краще купити маленьке деревце і поставити його на в недоступному місці.

Коли не можна ставити ставити ялинку - найгірші дати
Згідно з народними прикметами, новорічну ялинку не можна ставити 22 листопада. У цей день, за уявленнями наших предків, зима вступає в свої права, і цей день приносить "темну" енергетику.

З практичної точки зору живу ялинку не можна ставити раніше, ніж за тиждень до Нового року. Ялинка зберігає свіжість приблизно 2 тижні, тому не потрібно поспішати з її установкою. Якщо поставити дерево прямо перед Новим роком, то воно точно простоїть до Різдва 7 січня, а можливо навіть збережеться свіжою на Старий Новий рік (свято Василя).

Якщо у вас штучна ялинка, то дата її установки не має значення. Ставте її тоді, коли є можливість для цього.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні