У рф дали наказ захопити українське місто до 14 грудня

0
У рф дали наказ захопити українське місто до 14 грудня
14 грудня має відбутися пресконференція російського диктатора Володимира Путіна. До цього дня російська армія повинна захопити Авдіївку.

Про це пишуть російські ЗМІ із посиланням на родичів мобілізованих, інформує Цензор.НЕТ.

"Понад 100 мобілізованих родичів написали листа Путіну, що бійців кидають на "м'ясні штурми" Авдіївки, щоб узяти місто до пресконференції диктатора 14 грудня", - пише видання.

Також зазначається, що у бій кидають поранених бійців, наказуючи їм долікуватися в окопах.

"У листопаді ж, коли почалися активні дії, російське командування випустило наказ про відправлення в штурмові підрозділи військовослужбовців із середньою тяжкістю поранень", - стверджують рідні бійців.

Родичі стверджують, що російському командуванню потрібен результат.

"Поспішають, поки українці у суперечках, женуть до "Прямої лінії" Путіна і Нового року... Усі навколо кажуть, що візьмемо Авдіївку, і далі переговори", - розповіла виданню дружина одного з мобілізованих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні