На фронті загинули двоє молодих військових з Волині

0
На фронті загинули двоє молодих військових з Волині
На війні загинув 28-річний син художниці Тетяни Мялковської, Герой з Луцька Микола Мялковський.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Лучанин Микола Миколайович Мялковський, 27.06.1995 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду інструктора.

Молодший сержант Микола Миколайович Мялковський загинув 4 грудня 2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.



Знову трагічна звістка оповила Маневицьку громаду - на війні з російськими окупантами загинув 32-річний Герой Іван Деркач. Герой загинув 2 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту Батьківщини на Донеччині.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

32-річний Іван Деркач був жителем села Велика Яблунька. Іван Олександрович без вагань став на захист рідної Вітчизни у листопаді 2022 року.

«Непоправна втрата для мами Юлії Олександрівни, батька Олександра Андрійовича, сестри Альони, родини… Скільки ж горя приносять на святу українську землю кляті окупанти. Усією громадою низько схиляємо голови у скорботі та глибоко розділяємо біль втрати з рідними і близькими. Вічна шана і пам’ять Герою», - повідомили у дописі.

Про дату та час зустрічі автомобіля з тілом полеглого бійця на рідній землі, про час проведення церемонії поховання буде повідомлено згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні