Стало відомо, де за межами України росія може почати новий конфлікт

0
Стало відомо, де за межами України росія може почати новий конфлікт
Країна-агресорка Росія може намагатися проводити ескалацію в декількох точках поза межами України. Зокрема, російські окупанти можуть спробувати реалізувати сценарій так званого Сувалкського коридору, щоб з’єднати Білорусь з Калінінградською областю Росії.

Таку думку висловив співголова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов в інтерв’ю Главреду.

"Росія намагатиметься проводити ескалацію в декількох точках. Не виключена реалізація сценарію так званого Сувалкського коридору, тобто вторгнення з території Білорусь через прибалтійські країни, щоб з’єднати Білорусь з Калінінградською областю", – сказав Снєгирьов.

Він зазначає, що цей сценарій розглядають як потенційно можливий навіть країнами НАТО, і його сприймають серйозно.

"Так само РФ буде намагатися дестабілізувати ситуацію на Близькому Сході та посилювати угруповання у Сирії, Лівії і, відповідно, на африканському континенті", – спрогнозував експерт.

Він зазначив, що заява заступника міністра закордонних справ РФ Рябкова про підготовку РФ до війни з НАТО – це, в першу чергу, елемент військово-політичного шантажу з метою зменшення тиску економічних санкцій.

"Саме цього вони й добиваються, бо попри всі оптимістичні заяви російського керівництва, санкції для РФ дуже болісні. Хоча вони, звісно, не мають того впливу, якого б хотіла Україна", – сказав Снєгирьов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні