Клієнтка поскаржилася на долари від «ПриватБанку»: що сталося

0
Клієнтка поскаржилася на долари від «ПриватБанку»: що сталося
Клієнтка ПриватБанку поскаржилася на якість доларів, які їй запропонували у відділенні. Так, у фінансовій установі пропонували лише валюту старого зразка.

Про це йдеться у скарзі клієнтки, розміщеної на спеціалізованому форумі Мінфін, пише OBOZ.UA.

Щоразу, як мені потрібно зняти гроші з доларової картки, мені пропонують старий зразок. Я просто не можу отримати мої гроші, я вже написала дві скарги, але, на жаль, нічого не змінилося. Я сподіваюся, що ПриватБанк видасть мені нормальні мої гроші гроші", – скаржиться клієнтка.

У банку пояснили: ПриватБанк здійснює видачу валюти згідно з чинними вимогами Національного Банку України. Усі банкноти без ознак підробки чи значного ушкодження придатні для операцій видачі готівки, без обмежень по року випуску банкнот іноземної валюти та його номіналу.

"Банкноти доларів США, емітовані з 1996 по 2013 рік, знаходяться в обігу в Україні. Висновок з обігу таких банкнот не заплановано найближчим часом. Також зазначимо, що у відділенні Банку видаються купюри, що попередньо пройшли перевірку, відповідно, під час видачі пропонуються платіжні купюр ", - зазначили у банку.

Ще одна клієнтка поскаржилася: "вже два тижні поспіль щодня ходжу до двох відділень Приватбанку в Одесі, щоб зняти готівку. Замість нормальних грошей дають справжню макулатуру – у кращому разі 2006-го року потерті".

Зазначимо, при цьому ПриватБанк не є державною установою. Це комерційний банк, що належить державі. Проте фінансова установа, як і будь-який інший банк, управляється своїм правлінням, наглядовою радою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні