На заході України затримали 8 українців: що сталося

0
На заході України затримали 8 українців: що сталося
Військовослужбовці Чопського загону затримали групу чоловіків, які намагалися нелегально перетнути українсько-словацький кордон.

Про це повідомили у ДПСУ.

Прикордонників відділу «Новоселиця» попередили, що поблизу населеного пункту Гута Ужгородського району можлива спроба незаконного перетину кордону. На зазначену ділянку вислали наряди та кінолога з розшуковим собакою.

В лісі біля кордону виявили вісьмох порушників. Чоловіки виявилися жителями міста Київ, Донецької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Тернопільської та Чернівецького областей. Ще один не мав документів та назвався закарпатцем.

Затриманих громадян притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України. У діях закарпатця вбачають ознаки кримінального правопорушення через організацію нелегального виїзду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні