Скільки українських територій знаходяться під тимчасовою окупацією рф

0
Скільки українських територій знаходяться під тимчасовою окупацією рф
В Україні станом на кінець осені 2023 року під частковою окупацією агресорки Росії перебувають населені пункти п’яти областей України: Луганська (98% території), Запорізька (73%), Херсонська (72%), Донецька (57%), Харківська (2%) та повністю окупований півострів Крим.

Про це пише "Главком" з посиланням на дані начальника управління стратегічних комунікацій апарату Головнокомандувача Збройних сил полковник Євгена Сасько.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії до України ЗСУ звільнили близько 39 тис. кв. км території країни, у тому числі: 14 тис. кв. км – частини Чернігівської та Сумської областей; 12 тис. кв. км – північ та схід Харківської області; 7 тис. кв. км – північ Київської області; 6 тис. кв. км – частини Миколаївської області та правобережна частина Херсонської області.

Росія загалом нині тримає під окупацією ще 109 тис. км кв. території України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні