Коли росія може напасти на країни НАТО

0
Коли росія може напасти на країни НАТО
РФ може відновити свої війська вже у найближчі три роки, тож країни на східному фланзі НАТО за йет термін мають підготуватися до російської агресії.

Про це заявив державний секретар канцелярії президента Польщі та голова Бюро національної безпеки Яцек Сєвєра в інтерв'ю Nasz Dziennik, передає Главком.

Посадовця запитали, чи погоджується він із твердженням Німецької ради з міжнародних відносин про те, що Росія може напасти на країни Альянсу, а вони мають від п’яти до дев’яти років на підготовку до цього.

«На жаль, так. Цей аналіз збігається з американськими дослідженнями. Але, як на мене, часові межі, представлені німецькими аналітиками, занадто оптимістичні. Якщо ми хочемо уникнути війни, країни НАТО на східному фланзі повинні прийняти коротший, трирічний часовий горизонт, щоб підготуватися до протистояння», – спрогнозував Сєвєра.

Він переконаний, що три роки – це час, коли на східному фланзі має бути створений потенціал, який би був чітким сигналом для стримування від агресії. За словами Сєвєри, військово-промисловий комплекс РФ працює в три зміни, тому вже за три роки може відбудувати більший потенціал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні