В українському місті диверсантки отруїли росіян: 24 загиблих

0
В українському місті диверсантки отруїли росіян: 24 загиблих
У тимчасово окупованому Сімферополі дві диверсантки нібито отруїли десятки окупантів. Вони пригостили отруєними алкоголем та їжею російських солдатів в одній із військових частин, внаслідок чого 24 військових РФ загинули, ще 11 – потрапили до лікарні.

Про інцидент повідомив пропагандистський Telegram-канал "Кремлівська табакерка", з посиланням на джерела, пише ТСН.

Так, за даними пропагандистів, на КПП військової частини нібито прийшли "дві милі дівчини", які представилися місцевими мешканками.

Вони принесли сім пляшок горілки та закуску: рибу, ковбасу, хліб, сир. Охороні сказали, що хочуть віддячити "пацанам".

"Хлопці горілку та їжу взяли, випили з товаришами по службі, поїли. І багато хто отруївся", - розповіло джерело пропагандистів.

В алкоголі та їжі нібито знайшли "величезні дози миш'яку", а в одній з пляшок – стрихнін – дуже сильну отруту, токсин дерева чилібуха, який використовують як пестицид для знищення гризунів.

Від такого "частування" померли 24 військових РФ, ще 11 – госпіталізовані.

"Злочинниць виявити не вдалося. Триває слідство. Правоохоронці з'ясовують, чи пов'язані вбивці з диверсантами з Мелітополя, які нещодавно отруїли кількох офіцерів ФСБ", – пишуть ЗМП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні