Зеленський розповів, коли може настати переломний момент у війні

0
Зеленський розповів, коли може настати переломний момент у війні
У результаті недемократичних виборів в Росії, які відбудуться в березні, Володимир Путін остаточно втратить легітимність як законний керівник держави.

Про це заявив у інтерв'ю Associated Press президент України Володимир Зеленський, пише Главком.

«Ми розуміємо, що вибори в Росії проходять недемократично. Не важливо, як вони проходять – всі знають, яким буде результат ... Питання до світу: це можуть бути нелегітимні вибори, які світ не визнає. Тут гра вже буде на боці західних лідерів цивілізованого світу – визнати їх чи ні. До слова, може бути переломний момент – нелегітимність президента Путіна», – сказав Зеленський.

На його думку, західний світ без нагадувань з Києва має сам розуміти, що не потрібно визнавати російські вибори через їхню недемократичність.

«Дуже хотів би, щоб західний світ сам це розумів. Щоб мені не доводилося це робити – дзвонити, чинити тиск, говорити. Мені здається, що світ все це вже розуміє після всього того горя, яке Росія принесла всюди і, безумовно, в Україну», – зазначив президент.

Водночас Зеленський нагадав, що всередині Росії сьогодні немає реальної політичної опозиції Путіну.

«Ми бачимо цих людей. Ми бачимо таку опозицію умовну або штучну, у якої з Путіним однакові погляди на війну, на світову ізоляцію Росії, на використання ядерної зброї, економіку, окупацію України. Це не опозиція. Це просто ще один супутник Путіна, хоча і з іншим обличчям, ім'ям і тим же самим дияволом в середині», – вважає він.

Як відомо, у березні 2024 року в Росії мають відбутися чергові президентські вибори. Володимир Путін поки офіційно не оголосив про наміри балотуватися на свій уже п'ятий термін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні