Стало відомо, хто отримуватиме щомісячну доплату до пенсії

0
Стало відомо, хто отримуватиме щомісячну доплату до пенсії
Уряд продовжив програму щомісячних надбавок до пенсій за віком.

Про це на засіданні Кабінету Міністрів повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Глава уряду розповів, що пенсії в листопаді були профінансовані на 100%. Загалом минулого місяця пенсіонерам виплатили 57,8 млрд грн. Також будуть додаткові виплати.

«Пенсіонери, яким виповнилося 80 років і більше, отримають щомісячну доплату до пенсії у розмірі 570 грн. Пенсіонери віком 75-80 років отримають 456 грн, пенсіонери віком 70-75 років – додаткові 300 грн щомісяця», – пояснив Шмигаль.

Крім того, прем’єр-міністр повідомив про продовження спільної з ЮНІСЕФ програми підтримки для українських родин. Вона передбачає виплати для малозабезпечених багатодітних сімей у восьми прифронтових районах Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей.

«Такі родини зможуть протягом трьох місяців отримувати по 3600 грн на дорослого та 6600 грн на дитину», – додав Шмигаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні