На заході України п'яний водій побив військового, через те що він повільно їхав

0
На заході України п'яний водій побив військового, через те що він повільно їхав
В Івано-Франківській області чоловік накинувся на військового, який приїхав з фронту і поховав свого загиблого на війні сина. Після побиття посеред вулиці у військового все обличчя було в крові.

Про це повідомляє Суспільне.

Все сталося 30 листопада в місті Тлумачі на Прикарпатті. П'яному водієві не сподобалося, що чоловік за кермом військової машини дуже "повільно їде", а сама машина "занадто велика". Він влаштував скандал і напав на військового, завдаючи ударів в голову.

Відтягнути п'яного водія від військового намагалися чоловіки, які побачили інцидент. Заспокоїти нападника не виходило навіть правоохоронцям, які приїхали на місце бійки. Навіть перед поліцейськими чоловік намагався вдарити військового і штовхав правоохоронців.

Що кажуть рідні потерпілого
Дочка військового Аліса Андрусяк дізналася про побиття батька з соцмереж, де на той момент вже опублікували відео. Вона розповіла, що батько навіть не хотів писати заяву в поліцію, адже просто хотів спокою.

"Я вважаю, що він дуже гідно вийшов з цієї ситуації, але чоловік не давав йому спокою. Він був дуже п'яним, образливо говорив до тата. Він поховав сина, пройшов дуже важкі бої, був "на нулі". У нього дуже великі проблеми зі здоров'ям. Тато просто хоче спокою. Але я, як дочка, не можу це залишити. Це дуже принизливо. Я пишаюся татом, що він витримав це гідно і не "дав здачі". Він повівся, як військовий", - каже дівчина.

Виявилося, що у постраждалого чоловіка рана на носі і перелом кісток спинки носа.

Що говорить нападник чоловік
Чоловік, який напав на військового, розповів свою історію того, що сталося. Він зізнався, що в той момент перебував під дією алкоголю і усвідомлює все, що накоїв.

"Мені просто соромно за цю бійку. Я навіть не хочу про це згадувати. Був п'яний. Я зараз зустрінуся з потерпілим, буду просити вибачення", — каже нападник.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні