У Міноборони анонсували зміни документообігу щодо проходження ВЛК

0
У Міноборони анонсували зміни документообігу щодо проходження ВЛК
Пораненим військовим більше не потрібно після рішення ВЛК про відпустку або непридатність особисто везти документи до військової частини. Заклад здоров’я може надіслати їх через систему електронного документообігу.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Тепер заклад здоров’я може через електронну систему надіслати до військової частини або ТЦК та Суспільне такі документи:

довідки про обставини травми (поранення, контузії, каліцтва);
постанову ВЛК про потребу у відпустці для лікування;
постанову ВЛК про непридатність до військової служби;
інші документи, необхідні для формування рішення ВЛК.
Тож документи тепер може направити заклад охорони здоров’я, а сам військовослужбовець – одразу їхати до ТЦК та СП. Так само заклад здоров’я може відправити до військової частини електронний запит та отримати звідти додаткові документи, необхідні для формування висновку ВЛК.

«Цифровізований процес дозволить скоротити час на отримання документів і зменшить потребу особисто їздити зайві кілометри для військовослужбовців після травм, поранень або хвороб», – наголосила заступниця Міністра оборони Катерина Черногоренко.

Для передачі електронних документів військовослужбовець має надати свою згоду на обробку персональних даних.

За даними Міноборони, вже зараз систему електронного документообігу розгорнуто у більшості військових частин, ТЦК та СП, а також у військових госпіталях і цивільних закладах охорони здоров’я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні