Чому не можна носити речі із секонд-хенду

0
Чому не можна носити речі із секонд-хенду
Зараз у багатьох містах є магазини речей "з других рук", або секонд-хенд. Для одних вони є можливістю регулярно оновлювати гардероб за дуже скромних доходів; для інших — реальним шансом знайти унікальну, таку, що не зустрічається в жодній сучасній колекції, сумочку або капелюшок. Усім цим людям слід знати, що ні лікарі, ні езотерики не радять носити чужі речі.

Про це інформує Ukr.Media.

Езотерики вважають, що будь-який предмет (одяг, годинник, прикраси, аксесуари, шкатулки тощо) вбирає енергетику свого власника. Людина своїм ставленням ніби розділяє своє біополе з цим предметом. Улюблені речі вбирають позитивні й негативні емоції людини, енергетику трагедій, які з нею відбувалися, і навіть якимось містичним чином реагують на її смерть.

Відомий випадок з улюбленим годинником французького правителя Людовика XIV де Бурбона. Король-сонце отримав цей вишуканий хронометр від голландського математика і винахідника Християна Гюйгенса. Годинник йшов дуже точно, чим заслужив любов монарха. 1 вересня 1715 року, рівно о 7:45 він раптом став. У цей самий момент зупинилося і серце Людовіка. Після пишного похорону царедворці спробували завести годинник, а згодом і полагодити його, але нічого не допомагало. Улюблена річ короля вперто не бажала служити після смерті власника.

Але не лише поломки можуть стати на заваді можливості користуватися чужими особистими речами. Езотерики застерігають: на будь-який предмет можуть бути накладені псування або прокляття, що несуть важкі хвороби та смерті.

Навіть тим, хто не вірить у прокляття, варто обходити стороною чужі (особливо особисті) речі. Лікарі наголошують: на предметах, якими користувалася хвора людина, можуть довгий час залишатися мікроби, спори грибів та інші небезпечні мікроорганізми.

Купуючи одяг чи взуття в секонд-хенді, ніхто не знає, що може разом із ним дістатися в подарунок: гепатит, туберкульоз чи грибок стопи. Навіть дитяче взуття може бути небезпечним для нового власника з огляду на те, що ніжка попереднього мала свої анатомічні особливості. Шкіряне взуття легко подається за стопою і приймає її форму. Якщо в попереднього малюка була плоскостопість або якийсь інший дефект, його черевичок має внутрішню поверхню, що відображає ці зміни. Здоровій дитині буде незручно в його взутті, а головне, воно негативно впливатиме на ходу нового власника.

На думку езотериків, усе це говорить про те, що не варто користуватися чужими речами. Вони можуть принести в життя нового користувача як фізичні недуги, так і вплив незримих сил, які важко контролювати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні