В укритті українського міста знайшли тіло жінки

0
В укритті українського міста знайшли тіло жінки
З'явилась інформація, що в одному з укриттів Дніпра знайшли мертву жінку. У правоохоронних органах це підтвердили, зазначивши, чи є сліди насильницької смерті на тілі особи. У четвер, 30 листопада, телеграм-канали Дніпра написали про невідому, тіло якої знайшли у сховищі.

У пресслужбі поліції міста розповіли більше про ситуацію, пише 24 канал.

Тіло жінки лежало на лавці в мобільному укритті на площі Вокзальній. На місце приїхали правоохоронці. Згодом експерти встановили, що слідів насильницької смерті на тілі немає.

"Особу жінки встановлено, вона 1990 року народження. Для встановлення причини смерті тіло було направлено на проведення судово-медичної експертизи", – сказали 24 Каналу в поліції Дніпра.

Разом з тим місцеві пабліки міста поширюють фото, на яких видно, вочевидь, мертву особу в жовтому светрі та сірих штанах, що лежить на лавці головою донизу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні