«ПриватБанк» виплатить українцям по 1200 євро

1
«ПриватБанк» виплатить українцям по 1200 євро
Державний ПриватБанк розпочав виплати чергового траншу жертвам Голокосту. Одноразову допомогу у розмірі близько 1200 євро (47,5 тис. грн) можуть отримати колишні в'язні концтаборів та ті, хто пережив німецьку окупацію – фінансування здійснює уряд Німеччини.

Про це повідомили у ПриватБанку.

Уточнюється, що такі виплати в Україні із 2014 року має право здійснювати виключно цей державний банк.

Подати заяву на отримання виплат можуть лише ті, хто відповідає умовам отримання компенсації – люди, які особисто постраждали під час Голокосту. ПриватБанк з 24 листопада повідомляє всіх одержувачів виплат про надходження коштів телефоном або через SMS.

Суму допомоги буде автоматично зараховано на рахунок або картку клієнта. Якщо людина не має рахунку в ПриватБанку, отримати гроші можна готівкою в будь-якому відділенні банку в містах і районах України, достатньо пред'явити паспорт. Усі виплати та інші операції у межах цього проекту банк здійснює без комісій для одержувача.

При цьому, як зазначено на сайті програми Claims Conference, кампанію виплат продовжили до 2027 року. Одноразові виплати в рамках Фонду допомоги становитимуть у 2023-2025 роках 1250 євро на особу, у 2026 році – 1350 євро, а у 2027 році – 1400 євро. Кошти надаються 128 тисячам людей, які пережили Голокост у всьому світі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а виплата державою пенсії у розмірі 2100 грн - це також голокост ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні