Яка ви принцеса «Діснея» за знаком Зодіаку

0
Яка ви принцеса «Діснея» за знаком Зодіаку
У мережі для кожного знака Зодіаку підібрали свою принцесу Діснея.

Про це пише УНІАН.

Овен - Мулан
Овном править Марс, він є синонімом архетипу воїна. Люди Овна схильні діяти і отримувати адреналін, не вміють сидіти склавши руки або стояти на місці. Енергійний і безрозсудний Ове н- втілення енергії героя, а Мулан, яка здатна битися, - найдоблесніша принцеса Діснея.

Телець - Тіана
Як земний знак, керований Венерою, Телець хоче бути багатим, добре харчуватися і наполегливо працює заради мрії. Тіана - офіціантка, яка працює у дві зміни, щоб відкрити власний ресторан. Відповідно до архетипу Тельця, вона думає про гроші, а у Діснея Тіана - єдина з принцес, яка має постійну роботу.

Близнюки - Білосніжка
Керовані Меркурієм, Близнюки ніколи не перестають заводити друзів, а Білосніжка настільки розбирається у зв'язках, що розмовляє з лісовими істотами і примудряється переконати мисливця не вбивати її і її невелику армію маленьких гномів, які в змозі дозволити їй жити безкоштовно та проводити вечори з піснями й танцями.

Рак - Попелюшка
Рак керує четвертим будинком дому і пов'язаний з архетипом матері. Попелюшка, яка виконує домашні обов'язки, знаходиться під юрисдикцією і магічним впливом своєї злої мачухи і феї-хрещеної.

Лев - Жасмін
Керований Сонцем Лев - завжди головний герой. Познайомтеся з принцесою Жасмін, що живе у золотому палаці з левом в якості домашньої тварини.

Діва - Белль
Діва без проекту - собака без кістки. Спроби Белль поліпшити, вдосконалити та спокутувати Чудовисько дуже у дусі мінливого земного знака. Додайте до цього, що Діви люблять запах книг у шкіряних палітурках і вважають ідею анімованого посуду та співу чистячих засобів трохи еротичною.

Терези - Покахонтас
Покахонтас - єдина принцеса Діснея, заснована на історичній особі. Люди Терезів часто готові перебільшити або спотворити правду, сфальсифікувати події в інтересах своєї привабливості. У свою чергу, диснеївська версія історії Покахонтас, хоч і красива на вигляд, глибоко вводить всіх в оману.

Скорпіон - Аврора (спляча красуня)
Скорпіон керує восьмим будинком сексу, смерті і відродження, а Спляча красуня - принцеса, яка втілює в собі цю "трійцю". На крихітну дитину Аврору накладено смертельне прокляття, яке вступить в силу, коли вона перетне підлітковий поріг статевої зрілості. Прокляття можна зняти тільки поцілунком в губи її справжнього кохання.

Стрілець - Меріда
Стрілець - знак неприборканості і постійного пошуку. Так само міцно тримається за свою незалежність і тятиву лука огненноволосая принцеса Меріда. Волелюбна, що порушує традиції, перетворила свою сім'ю в ведмедів, Меріда - бездоганний Стрілець.

Козеріг - Ельза
Будучи явним Козерогом, Ельза любить відверті розмови, скептично ставиться до любові з першого погляду, схильна до страждань в тиші та вірить у те, що життя краще прожити на самоті, без клопіткого втручання людей і їхніх некерованих емоцій. Ельза чудово виглядає в плащі та носить свою гіпернезалежність як знак аошани.

Водолій - Моана
Переконавшись від народження, що вони особливі, дивні або певним чином перевершують себе, Водолії повинні щодня боротися, щоб боротися з цим своїм комплексом переваги. А Моана наполегливо прагне стати самоучкою і призначена океаном обраницею.

Риби - Аріель (русалочка)
Аріель - ексцентрична колекціонерка, вона схильна до кохання з першого погляду, меланхолійної тузі та легко потрапляє під поганий вплив. І керовані заплутаною планетою Нептун Риби бачать красу у всьому, навіть у другосортних людях та "скарбах" у смітті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні