Відомий український співак схуд на 15 кілограмів: що з ним сталося

0
Відомий український співак схуд на 15 кілограмів: що з ним сталося
Український співак MELOVIN, в якого нещодавно діагностували невиліковну хворобу, приголомшив, як схуднув на 15 кілограмів.

Про це пише OBOZ.UA.

Зокрема, артист страждає від MODY-діабету. У MELOVIN спадкова хвороба, яка передалася від когось із рідних. Як зізнався співак, йому не потрібно колоти інсулін, однак цей тип діабету має свої певні обмеження. Виконавцеві довелося кардинально змінити свій раціон та спосіб життя. Та, за словами Мела, йому це жодним чином не заважає, а навпаки - навіть до вподоби.

"Не маю інсулінозалежності. У мене MODY-діабет – без зниження чутливості до інсуліну. Найчастіше він має сімейний характер, коли аналогічні порушення є також у родичів. У когось з моїх є, але не у батьків точно. У цього діагнозу свої обмеження, зокрема, повна зміна раціону і способу життя. І мені це подобається", - розповів MELOVIN в інтерв'ю.

Артист поділився, що завдяки кардинальній зміні раціону йому вдалося схуднути на 15 кілограмів. Нині співак не їсть те, що може негативно вплинути на його організм. Окрім того, артист повністю відмовився від алкоголю і вже пів року не вживає спиртних напоїв.

"Маю мінус 15 кілограмів. Не тому, що хворий, а через те, що повністю змінив своє життя. Не їм те, що негативно може вплинути на мій організм, почав ставитися до свого тіла як до внутрішнього храму – і все це дає неймовірний результат. Без всяких містичних вчень. Але з допомогою психотерапевта. І все – клас: мислиш ясно, харчуєшся так, як необхідно. Я не вживаю алкоголь вже пів року – і почуваюся щасливим", - зізнався співак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні