Стало відомо, чому Софія Ротару перестала з'являтися на публіці

0
Стало відомо, чому Софія Ротару перестала з'являтися на публіці
Наближений до Софії Ротару чоловік розповів, чому співачка зараз веде самітницький спосіб життя. За його словами, це ніяк не пов'язано з повномасштабним вторгненням.

Про це в коментарі OBOZ.UA розповів інсайдер.

Раніше знаменитість важко перенесла "Омікрон", тому зараз вона намагається максимально себе убезпечити. Він каже, що Ротару боїться заразитися коронавірусом. У зв'язку з цим вона обмежує спілкування з людьми.

Відомо, що зараз Ротару живе під Києвом, в селищі П'ятихатки. Разом з нею перебуває її син Анатолій Євдокименко. А ось онук артистки поїхав за кордон, де намагається побудувати кар'єру під творчим псевдонімом SHMN, який читається як "шаман".

Інсайдер зазначив, що такий псевдонім Євдокименко-молодший вибрав тому, що захоплюється езотерикою, а не тому, що надихається російським співаком Шаманом, який до того ж підтримав агресію Росії проти України.

До слова, онук Ротару ніяк не висловлювався проти війни в Україні. Він удає, що її не існує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні