Відомий військовий закликав українців готуватися до служби

1
Відомий військовий закликав українців готуватися до служби
Український актор Максим Девізоров, який відомий своєю роллю Дениса у серіалі "Перші ластівки", з початку повномасштабного вторгнення пішов боронити Україну. Днями він висловився про те, чи справді воювати доведеться всім.

Про це пише 24 канал.

Крім того, актор поділився, як часто йому вдається їздити у відпустку з зони бойових дій. І пояснив, що його найбільше дратує, коли він приїжджає у відносно мирні міста.

Військовий поділяє цю думку, адже на фронті щодня гине чимало людей, яких треба заміняти.

"Мобілізаційний ресурс нашого ворога набагато більший за наші власні можливості. Кожного дня ми втрачаємо найкращих наших братів і сестер", – зазначив Девізоров.

Так, Максим закликав громадян бути готовими до виконання свого конституційного обов'язку.

"Раджу військовозобов'язаним готуватися до виконання свого конституційного обов'язку та ставати на захист України. Це буквально питання життя і смерті нашої країни", – наголосив актор.

Актор зауважив, що відпустки є дуже короткими, тож повертаючись додому він не акцентує на негативних моментах.

"Відпустка настільки коротка і буває так рідко, що я не хочу витрачати її на роздратування чи засудження кого б там не було. Кожен має голову на плечах. На щастя, коло моїх друзів та знайомих – люди, які підтримують військо, розмовляють українською та щиро переймаються питаннями української культури та державності. Хочеться, щоб таких людей було більше усюди", – поділився воїн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви це самі вибрали...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні