У Польщі посеред лісу 19-річна дівчина знайшла немовля

0
У Польщі посеред лісу 19-річна дівчина знайшла немовля
У Польщі до лікарні в Кротошині звернулась 19-річна дівчина, яка заявила, що знайшла у лісі немовля.

Про це пише ТСН з посиланням на польське видання wprost.pl

19-річна дівчина принесла до лікарні немовля та пояснила, що знайшла дитину посеред лісу. Інцидент підтвердив прокурор Мацей Мелер з Окружної прокуратури в Каліші.

Того ж дня лікарі з'ясували, що дитина народилася нещодавно. Немовля було здоровим і потрапило до неонатального відділення. 19-річна жінка швидко зізналася, що вона є його матір'ю. Це підтвердили і подальші експертизи.

"На даний момент ми з'ясовуємо всі обставини справи, поки що у нас мало інформації, слідчі дії тривають", - сказав прокурор Мацей Мелер.

Як з'ясувалося, 19-річну дівчину вигнали з дому. Молода жінка народила в полі на околиці Кротошина. У неї не було телефону, щоб викликати швидку допомогу. Вона загорнула дитину в ковдри, які взяла з собою. Однак через низьку температуру вона вирішила вийти на дорогу і попросити про допомогу. Автомобіліст підібрав дівчину та відвіз її до місцевої лікарні.

Це не перша дитина підлітка. Вона народила сина два роки тому і має на нього обмежені батьківські права. Коли вона завагітніла вдруге, сім'я вигнала її з дому. Вона жила у друзів, але перед самими пологами залишилася без даху над головою.

Дівчина не хоче відмовлятися від доньки. За допомогою поліції її записали до Спеціалізованого центру допомоги в Здунах. Вона поїде туди, як тільки її випишуть з лікарні в Кротошині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні