У Волинській області 34-річний чоловік викрав на фермі коня і заховав його у знайомих

0
У Волинській області 34-річний чоловік викрав на фермі коня і заховав його у знайомих
На Волині 34-річний чоловік викрав з ферми коня і проїхав на ньому верхи 15 км до сусіднього села. Тоді залишив крадену тварину в знайомих. Поліцейським, які оперативного знайшли чоловіка, він пояснив, що скоїв крадіжку, бо «дуже любить коней».

Про це повідомила прес-служба Луцького райуправління поліції.

25 листопада до поліції Горохова надійшла заява від 47-річної жінки про те, що з її фермерського господарства в селі Озерці викрали коня. І вкрадену тварину, і крадія поліція знайшла того ж дня за декілька годин в сусідньому селі.

Як розповів начальник кримінальної поліції в Горохові Дмитро Смага, крадій проник на ферму, де було декілька коней, і обрав з них найспокійнішого. Тоді сів верхи та поїхав до іншого села.

«Проїхавши близько 15 кілометрів, він лишив тварину в знайомих, придумавши легенду, що його віз з конем потрапив в аварію. Невдовзі його затримали поліцейські, це 34-річний мешканець Володимирського району. Їм він розповів, що просто “дуже любить коней”», – йдеться у повідомленні.

Виявилось, що чоловік вже був судимий за вчинення крадіжок, а з тюрми вийшов цьогоріч. Щодо чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена під час воєнного стану). Йому загрожує від п’яти до восьми років тюрми.


https://zaxid.net/news/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні