Стало відомо, хто допоміг Україні вдарити по Кримському мосту

0
Стало відомо, хто допоміг Україні вдарити по Кримському мосту
Українські військовослужбовці, отримавши технічну документацію на Кримський (Керченський) міст, вже розуміли, як можна завдати по ньому удару. Однак остаточно план операції склався, коли в їх розпорядженні опинився відеозапис, який зробила росіянка-туристка, яка відпочивала на яхті в районі моста і зафіксувала внутрішні конструкції арки.

Про це в ексклюзивному документальному фільмі "СБУ. Спецоперації перемоги" розповів підполковник військової контррозвідки СБУ з позивним "Єнот", пише Главред.

"За тими документами, які ми читали, ми вже розуміли, як воно має виглядати. Але одна справа, коли воно на кресленнях, а інша справа, як воно вживу зроблено. Під час підготовки до операції більшість інформації, яка використовувалася для розвідки, виходила з відкритих джерел", — розповів офіцер.

Як каже офіцер військової контррозвідки СБУ з позивним "Хром", в принципі кожен росіянин зі смартфоном — їх кращий друг, товариш і клієнт.

"Ми маємо можливість спостерігати багато об'єктів всередині самої Росії, на окупованих територіях і так далі. Нехай більше знімають і фотографують, і викладають, і записують", — сказав "Хром".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні