На заході України поїзд на смерть збив чоловіка, який на колінах переповзав колії

0
На заході України поїзд на смерть збив чоловіка, який на колінах переповзав колії
Неподалік станції "Верба" на Рівненщині внаслідок наїзду потяга загинув 60-річний чоловік. За словами машиніста, потерпілий переповзав колії навколішки.

Про це повідомили у поліції Рівненської області.

Трагічний випадок трапився близько 20:00 у неділю, 26 листопада, у Дубенському районі. Під колесами потяга сполученням Ковель – Ужгород, яким керував 44-річний житель Рівненського району, загинув 60-річний житель села Рідкодуби.

"За словами машиніста, чоловік переповзав колії навколішки. Попри застосоване екстрене гальмування уникнути наїзду не вдалося – від отриманих травм він загинув", – йдеться у повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки руху та експлуатації залізничного транспорту (ч.3 ст. 276 ККУ). Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні