Синоптик назвав дату, коли в Україні знову суттєво погіршиться погода

0
Синоптик назвав дату, коли в Україні знову суттєво погіршиться погода
Погода в Україні дуже сильно зіпсувалася. В країну увірвався дуже сильний циклон, який активно засипає снігом південні області. Він триватиме недовго, але згодом Україну накриє новий циклон.

Про це в ефірі телемарафону заявила синоптикиня Наталія Діденко, пише Главред.

В Україну увірвався дуже активний і молодий циклон з південного заходу Європи. Синоптик каже, що такі циклони мають дуже швидкий темп і проходять за добу. За словами Діденка, вже 27 листопада погодні умови стабілізуються.

"З вечора і десь за добу він піде. У другій половині дня опади будуть стихати принаймні. Вітер ще залишається досить сильним в понеділок, а у вівторок опади припиняться і ослабне вітер", - говорить Діденко.

Вона додала, що в різних областях України був значний контраст по температурі повітря.

"У Луганській і Донецькій областях температура повітря досягала 14 градусів тепла. Але 27 листопада там теж знизиться температура повітря. Найбільше сильні опади зачеплять південну частину України, центральну та північну. Крайній схід і західні області отримають меншу активність від цього циклону. Але сильний штормовий вітер всюди, у всіх областях. Далі цей циклон піде в північно-східному напрямку", - розповіла Діденко.

Коли Україну накриє новий циклон
Синоптик Діденко розповідає, що найчастіше подібні циклони "ходять серіями". Таким чином Україну накриє новий циклон, негода увірветься вже зовсім скоро.

"Наступну серію ми очікуємо в середу (29 листопада). Знову ж прийде черговий циклон з південного заходу і знову він принесе суттєве ускладнення умов у більшості областей України", - стверджує Діденко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні