Як зігрітися без опалення

0
Як зігрітися без опалення
Коли взимку у будь-яку мить може зникнути світло та ймовірні проблеми з опаленням, важливо зберегти в будинку тепло. Варто дотримуватись кількох порад, що допоможуть заощадити на опаленні та якнайдовше зберегти в помешканні тепло.

Про це пише Gazeta.ua.

Зокрема, зберегти тепло в домі допоможуть штори. Але вони мають бути зі щільного матеріалу. Це захистить від протягів та холоду, які можуть йти з вікна. А ще оселя краще зігріватиметься, коли на підлозі в кімнаті багато килимів.

Можна також застосувати фольгу біля батарей. Її розміщують між батареєю і стіною.

Окрім того, додати тепла може ванна кімната. Після того, як вийдете із гарячого душу чи ванної, залиште відчиненими двері, щоб тепло йшло в інші кімнати. Зрештою, якщо дуже холодно вночі, можна використати метод із пляшкою гарячої води.

Окрім того, кімнату можна зробити візуально теплішою. Наприклад, додасть відчуття тепла багато текстилю. Чим більше шарів білизни, ковдр на ліжку, тим тепліше буде здаватись у кімнаті.

Зробити помешкання візуально теплішим може також колір шпалер. Найкраще для цього підійдуть шпалери світлих та бежевих тонів. Можна також вкрутити лампочки теплих відтінків, вони будуть зігрівати візуально.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні