Росіяни хочуть знову захопити одне із міст України

0
Росіяни хочуть знову захопити одне із міст України
Агресорка Росія не відмовилася від своїх намірів повторно окупувати Куп’янськ Харківської області. Втім, наразі стратегічних успіхів на цій ділянці фронту загарбники не мають.

Про це заявив керівник служби зв'язків із громадськістю Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону, передає ТСН.

"Російські окупанти не відмовилися від своїх намірів ... вийти до міста Куп'янська. Хочуть його повторно окупувати. На цій ділянці українські захисники відбили чотири атаки противника - це поблизу Синьківки, Іванівки. Противник хоче вийти на межі населеного пункту Синьківка, для того, щоб розвивати свій подальший успіх у наступі на Куп’янськ", - повідомив Фітьо.

Російські війська зазнають втрат і у живій силі, і в техніці. Втім, намагаються з усіх сил продавити українську оборону. Окупанти застосовують авіацію та артилерію, активізували використання дронів-камікадзе.

Крім того, росіяни використовують штурмові загони. Вони складаються з колишніх ув’язнених, військовослужбовців-штрафників. цих солдатів, наголошує речник Сухопутних військ, ведуть "на так звані м’ясні штурми".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні