Полковник армії назвав місто на заході України, яке цієї зими буде атакувати рф

1
Полковник армії назвав місто на заході України, яке цієї зими буде атакувати рф
Британський військовий експерт полковник армії Великої Британії у відставці Глен Грант розповів про основні задуми ворога цієї зими.

Про це він сказав в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському на телеканалі Еспресо.

"Не впевнений, де саме окупанти атакуватимуть цього року, але очевидно, що вони зосередяться на одному чи двох великих містах, щоб спробувати зруйнувати тамтешню інфраструктуру. Думаю, що Одеса, Львів та Київ візьмуть на себе найбільший удар, тому що це центри найбільшої активності. Львів - тому що сюди приїжджають з Польщі, потім, звичайно, Одеса - через зерно та ведення сільського господарства взимку, а Київ - тому що це столиця. Українцям потрібно готуватися до потужних атак", - повідомив він.

Однак це не матиме ефекту, якого хотіла б Росія, бо українці зараз краще психологічно налаштовані. Також українські енергетичні компанії набагато краще підготовлені до цієї війни, ніж минулого року. Тому така стратегія не спрацює, вважає Грант.

"Звичайно, буде дуже важко, особливо для тих, хто мешкає у сірій зоні, наприклад в Харківській області. Там більше не працюють магазини і люди повністю залежать від волонтерської допомоги. Мушу сказати, що багато волонтерської допомоги з Європи надходить саме для забезпечення базових потреб людей. Тому росіяни будуть продовжувати атакувати сіру зону, наскільки це буде для них можливо, намагаючись проникати все глибше", - додав військовий експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нострадамус номер????!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні