На заході України у пункті пропуску прикордонники затримали чоловіка

0
На заході України у пункті пропуску прикордонники затримали чоловіка
В пункті пропуску «Краківець - Корчова» прикордонники затримали 52-річного водія буса. Чоловік їхав з Польщі до України, зокрема в процесі проходження митного контролю вказав у декларації про переміщення гуманітарної допомоги на адресу одного з чернівецьких благодійних фондів – взуття та засобів гігієни, вагою 150 кг. Загальна сума товару складала близько 350 тис. гривень.

Про це повідомляє Львівська митниця.

Щоб перевірити законність переміщення вантажу, працівники митниці зв’язалися зі благочинною організацією, яку згадав чоловік. У відповідь там спростували інформацію про очікування такої гуманітарної допомоги.

Так під час огляду авто працівники митниці виявили 75 пар нового жіночого взуття "UGG" та 120 флаконів дезінфекційного гелю "L'Oreal Paris".

За цим фактом складено адмінпротокол (Переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом надання неправдивих відомостей щодо отримувача товару) МКУ.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100% вартості товарів - безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією цих товарів.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні