У Херсонській області загинув молодий військовий з Волині

0
У Херсонській області загинув молодий військовий з Волині
Захищаючи Україну, загинув молодий воїн з Волині Максим Вікторович Переходько, житель села Чемерин, 2001 року народження.

Про це повідомили в Олицькій селищній раді.

Герой загинув 21 листопада 2023 року, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, поблизу смт. Козацьке Бориславського району, Херсонської області.

«Мужність та героїзм Максима є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага Героя неоціненна, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи від російського окупанта.

Висловлюємо щирі співчуття матері, сестрам, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами», - висловлюють співчуття у громаді.

Про церемонію прощання та чин поховання повідомимо згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні