Відомий український гурт відмовив військовому, який втратив на фронті зір

0
Відомий український гурт відмовив військовому, який втратив на фронті зір
Український гурт "Антитіла" потрапив у гучний скандал.

Так, співзасновник колективу Сергій Вусик у грубій формі відмовив українському захиснику Віталію Вересу використати хіт колективу "Фортеця Бахмут" для біографічного відео про бійця. Верес обрав саме цю композицію, оскільки вона є символічною для нього. Адже саме під Бахмутом захисник отримав поранення, в результаті якого втратив зір.

Про ситуацію Віталій Верес розповів на своїй сторінці в Instagram:

"Хочу поділитися ситуацією, яка мене дуже-дуже приголомшила. Ми надихнулися створити відео про найголовнішу битву мого життя – битву під Бахмутом. Про те, як я отримав поранення і про мою подальшу історію та шлях. В пошуках музики ми зупинилися на композиції гурту "Антитіла" "Фортеця Бахмут". Яка, на мій особистий погляд, ідеально підходила під цю історію. Написавши Сергію Вусику, співзасновнику гурту "Антитіла" про дозвіл використати цей трек у нашому відео, я отримав приголомшливу відповідь: "З якої радості ми маємо це робити і давати дозвіл вам викладати , виставляти наші пісні?" – розповів український захисник.

Військовий пояснив хто він та чому звернувся з таким проханням. Натомість Вусик відповів: "Нас таких тисячі. І ми самі не виключення. Як це стосується пісні і щоб ми ще вас відмічали?".

На цю ситуацію відреагував лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який написав: "Бери будь-яку і не турбуйся друже". Також залишив коментар і співак Артем Пивоваров: "Героям Слава! Завжди! І назавжди".

Врешті, на скандал відрегаували і самі "Антитіла". Під постом захисника вона зазначили, що сталася помилка і це непорозуміння. Так само і на офіційній сторінці колективу в Instagram з'явилося звернення від Сергія Вусика. Він зазначив, що намагався зв'язатися з військовим, але він не відповідає на його дзвінки і повідомлення. Вусик наголосив, що "жодним чином не хотів образити чи принизити військового".







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні