Чотири найнудніші знаки Зодіаку

0
Чотири найнудніші знаки Зодіаку
Ці чотири знака на думку астрологів, можна назвати одними з найнудніших.

Про це інформує Ukr.Media.

Козеріг

З дитинства люблять самотність, не терплять галасливих однолітків, на світ дивляться занадто серйозно. Якщо батьки вчасно не схаменуться і не вирвуть дитину з «акваріума», в якому вона окопалася, чекайте у майбутньому появи на світ зануди, яких світ не бачив. Козероги у разі невдачі не вміють з оптимізмом заглядати вперед і шукати шляхи вирішення проблем.

Навпаки, вони ударяються в паніку, втрачають холоднокровність, повністю спустошуючи себе образами навколишніх. Вічно скиглять на невдале життя доводять близьких людей до мігрені і бажання бігти від занудства.

Втім, поставити його на місце досить важке заняття. Якщо Козеріг, м'яко кажучи, уперся рогом, подолати його впертість дуже важко.

Діва

Особа, яка народилася під цим знаком, — особливий подарунок долі. Щойно досягнувши зрілого віку, Діва почне мотати всім нерви з такою наполегливістю та методичністю, що відразу створить навколо себе вакуум. Діва легко заводиться навіть через дрібниці.

Приємні її якості — акуратність та охайність — стають іноді маніакальними. Варто, скажімо, комусь, наприклад, потрапити на очі трішки неохайним, одразу ж нарвешся на нудну та довгу лекцію про правила поведінки та особисту гігієну. Відмахнутися від неї, як від настирливої мухи, собі дорожче.

Рак

Народжені під цим знаком люблять страждати. Раки часто перебувають у похмурому настрої, до них важко підступитися і заговорити на найнешкідливіші теми.

Зауважимо, що розмовляти з ними — це ходити по лезу бритви. Будь-яке необережне слово — це привід для Рака зарахувати вас до табору його перших ворогів. І він уже починає виношувати в голові плани жорстокого удару у відповідь.

Правда, він лінивий, і далі нудних погроз, що подумки посилаються на адресу недруга, справа не дійде. Нудьгу, яка оточує Рака Великою Китайською стіною від оточуючих, може, мабуть, розвіяти тільки його однодумець.

Риби

Настільки чутливі і вразливі, що через дрібниці впадають у депресію. І тоді хвилі постійного скиглення обрушуються на оточуючих, змушуючи їх ціпеніти від туги і безвиході.

Їхнє занудство заразне, і вони це чудово розуміють. Але не можуть упоратися зі своїми емоціями, взяти себе до рук. Причому Риби за своїм характером незлобиві, відгукуються на чуже лихо.

Однак все позитивне в них з'їдають напади меланхолії, яка від легкого смутку переходить у глибоку тугу. І вже ніщо не тішить Риб: навіть у хорошій сонячній погоді вони бачать лише погане знамення. Мовляв, все минеться, і знову настануть негодні, важкі дні. І сльози, як у царівни Несміяни, заблищать на їхніх очах, а близькі візьмуться за голову: знову заграла шарманка свою довгу та тужливу пісню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні